previous arrow
next arrow
Slider

Maak kennis met de crew van Jules Verne

Onze mensen staan met open armen klaar om u en uw gasten te ontvangen. Iedereen heeft op de schepen van Constant in Beweging dan ook een dubbele rol. Van chef-kok tot kapitein: iedereen aan boord is in de eerste plaats gastheer of gastvrouw voor de gasten van uw evenement. Jules Verne heeft een aantal vaste gezichten, mensen die zich verantwoordelijk voelen voor een goed verloop van uw evenement. Hieronder maakt u kennis met ze.

Daan – Kapitein

Daan heet u welkom op Jules Verne en zorgt ervoor dat uw evenement plezierig maar vooral veilig plaatsvindt. Wees niet bescheiden, en vraag gerust eens of u met hem mee mag kijken terwijl hij aan het varen is! Wist u trouwens dat onze kapiteins veel meer doen dan varen alleen? Zo zijn ze verantwoordelijk voor de veiligheid van alle gasten aan boord en ligt het onderhoud van de schepen in hun handen. Maar bovenal zijn zij ook gastheer tijdens uw evenement. Daar hebben we ze ook op geselecteerd: ze kunnen varen als de beste, maar zij halen net zo veel plezier uit het contact met uw gasten.

“Varen is mijn passie. Het gevoel van vrijheid, het uitzicht, het beleven van Nederland vanaf het water… Het is fantastisch om iedere keer te mogen doen. Maar wat varen bij Constant in Beweging net even wat bijzonderder maakt, is het contact met de mensen. Van de geweldige, vaste crew waarmee de samenwerking bijna een soort tweede natuur is geworden tot het contact met de gasten, en de wederzijdse dankbaarheid die daar keer op keer blijkt te zijn. Dát is waar ik mijn hut voor uitkom!”

 

 

Daan en Jelle

Jelle – Kapitein

Jelle, hier zij aan zij met collega Daan,  was 12 toen hij in zijn vakantie al meeging met passagiersschepen om aan boord te helpen. De keuze voor de opleiding rijn- en binnenvaart op het scheepvaart en transportcollege was dan ook al snel gemaakt. Na meerdere jaren varen met verschillende passagiersschepen, vond hij het tijd voor wat anders. "Standaard rondtochten zijn leuk, maar gaan mij toch vervelen op een gegeven moment. Niks mis mee, maar het was niet mijn passie".

"Eerlijk gezegd had ik geen idee waar ik solliciteerde.’ Bekent Jelle. ‘Ik kom uit Arnhem en Constant in Beweging was me vaak opgevallen aan de kade. Zag er wel leuk uit. Dat het zó leuk zou zijn, daar had ik eerlijk gezegd geen rekening mee gehouden. We liggen met de collega’s vaak op de grond van het lachen, en we maken de gekste en tofste dingen mee.

Bij welk bedrijf laten ze nou zangeressen over een schip dat gedoopt wordt heen vliegen? Of wordt er een volledig buffet met vissen op blokken ijs  geserveerd? Dat soort maffe, gekke maar vooral toffe dingen maken het leuk. Voor deze bijzondere evenementen, ik noem ze Constant-partijen, doe ik het."

 

 

Erik – Chef-kok

Cateren? Dat doen we niet. Maar koken, daar is Erik de beste in. Met zijn ervaring en creativiteit zijn de ideeën voor gerechten oneindig. Van foodboeken moet hij niets weten, hij wil weten wat u en uw gasten lekker vinden! Vervolgens schrijft hij een foodconcept op maat. Tijdens het koken maakt Erik gebruik van eerlijke, natuurlijke producten. Originaliteit, creativiteit, presentatie, verzorging en hygiëne staan erg hoog in zijn vaandel. Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar alles is bovenal verdraaid lekker!

“In tegenstelling tot in een restaurant, is bij Constant in Beweging écht geen dag hetzelfde. We  koken wat de opdrachtgever lekker vindt. Dat betekent dat ik iedere keer weer creatief mag zijn. Als ik de keuken uitloop en het voordek opstap, is ook de omgeving iedere keer weer anders. Daar geniet ik van. Daarnaast zijn we als team veel hechter omdat we soms meerdere dagen achter elkaar aan boord zijn. We zijn echt een soort vriendengroep aan boord. Je merkt ook aan de gasten dat ze een andere beleving hebben dan wanneer ze in een restaurant zijn. Het eten is vaak ook het eerste waar ze na een evenement over napraten. Als ze dan tevreden van boord stappen en lekker hebben gegeten, heb ik een topdag!”

 

 

Lukas – Partymanager

Lukas is partymanager op Jules Verne. De Nijmegenaar loopt al een behoorlijk tijd mee bij Constant in Beweging. Al 10 jaar zet hij zich met ziel en zaligheid in om de gasten van onze opdrachtgevers in de watten te leggen.

"Met mij uit eten gaan is voor niemand leuk. Als horeca-man ben ik de afgelopen jaren behoorlijk kritisch geworden, waardoor ik alleen maar let op wat er goed en fout gaat. Deze scherpte probeer ik mee te nemen naar Jules Verne.

Ik wil dat alles perfect geregeld is voor de gasten aan boord. Pas dan kan ik tevreden zijn. Je ziet soms op andere evenementen dat personen die niet helemaal aansluiting vinden bij een groep, er een beetje verloren bij staan. Nou, niet op mijn schip!"