Ligplaatsen

Op zoek naar unieke evenementenlocatie? Aan boord van Jules Verne organiseren wij de bijzonderste (zakelijke) evenementen. Van beurs tot bedrijfsfeest en van congres tot jubileum. Groot voordeel van deze varende evenementenlocatie is dat ze daar is waar u haar nodig heeft. Jules Verne komt naar u en uw gasten toe! Centraal zodat gasten vanuit het hele land ze kunnen bereiken, of juist in een specifieke omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heel Nederland bereikbaar

Wij hebben de beschikking over meer dan 150 ligplaatsen. Plaatsen in Nederland, België én Duitsland die onze kapiteins makkelijk weten te vinden en omgevingen die wij op ons duimpje kennen. Zo weten wij zeker dat onze ligplaatsen goed bereikbaar zijn; zowel qua parkeergelegenheid als met het openbaar vervoer. Wij zijn echter niet gebonden aan deze ligplaatsen en zoeken graag samen met u naar de meest geschikte aanlegplaats en vaarroute.

Evenementenlocaties Nederland

In onderstaand overzicht vindt u een greep uit onze ligplaatsen. Zoals u ziet zijn wij in heel Nederland, in álle provincies te vinden. Klik door op één van de provincies om een aantal van onze favoriete ligplaatsen te bekijken. Mist u een specifieke plek op de kaart? Grote kans dat wij er alsnog kunnen komen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!