UW EVENEMENT HELEMAAL OP MAAT!

Constant In Beweging staat als totaalorganisator samen met u aan het roer. Niet alleen de twee prachtige eigen schepen de Jules Verne en De Grace Kelly zijn een garantie voor het succes voor uw bedrijfsfeest, productpresentatie of congres. Bij het gehele team van Constant In Beweging zijn bewust alle evenementdisciplines ondergebracht. Het creatieve concept van uw evenement sluit in elke beleving naadloos en wordt middels korte lijnen goed op elkaar afgestemd.

Evenementen op maat

Constant In Beweging staat voor beleving op het water. Deze er-vaar-ing wordt onvergetelijk omdat een Concept op Maat voor ons de standaard is. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende ontmoeting. Wij luisteren graag naar uw wensen over de invulling van uw feest, varende beurs, congres of launch van uw nieuwe product waarna we u zullen verassen met een creatief concept, geheel afgestemd op uw wensen en budget.

Onze event referenties

 

Enkele voorbeelden van evenementen:

  • Productpresentatie/introductie
  • Jubileumfeest
  • (Varende) Beurs
  • Trouwfeesten
  • Congressen
  • Personeelsfeest
  • Teambuilding
  • Sportieve (outdoor) events

 

 

 

Entertainment

Gezien de jarenlange ervaring van Constant in Beweging op het gebied van evenementenorganisatie met een passend entertainment denken wij graag mee in een mogelijk entertainmentprogramma.

Wij zorgen voor een juiste selectie van het entertainment voor uw evenement. Het moet immers aansluiten bij: uw evenement, uw beleving en de communicatie boodschap. Een onvergetelijke cruise waarin muzikaal en attractief entertainment, verbazing, exclusiviteit en pure verwennerij hoog in het vaandel staan.

Ziet u niet het entertainment dat u zoekt? Neem gerust contact met ons op. Wj denken graag met u mee over een verrassend concept dat aansluit bij uw wensen.

Entertainment

 

"De crew van de Jules Verne ontving ons met een big smile"

 

 

 

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OVER HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT OP Constant in Beweging