De zusterschepen van
Jules Verne
De zusterschepen van
Jules Verne
previous arrow
next arrow
Slider

De zusterschepen van Jules Verne

Jules Verne is één van de varende evenementenlocaties van Constant in Beweging, maar op dit moment bestaat onze vloot - naast Jules Verne - uit nog twee geweldige evenementenschepen. Wij organiseren dan ook al meer dan 25 jaar evenementen op onze eigen varende evenementenlocaties.  Bekijk de schepen hieronder of klik door naar de websites van Blue Rhapsody en Grace Kelly. Meer informatie over onze evenementen? Kijk dan op de website van Constant in Beweging.

Grace Kelly: The Yacht Experience

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en haar lengte is dit partyschip een imposante verschijning aan elke kade. Het luxe schip beschikt over verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels. Grace Kelly is van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest , een zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een statig diner. Alles in een moderne interpretatie van de sfeer van Monaco in de jaren '50: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

Blue Rhapsody: See you on board!

Blue Rhapsody is het nieuwste schip uit de vloot van Constant in Beweging. Vrijheid en stijl zetten de toon op deze bijzondere varende eventlocatie. Aan boord laten wij uw gasten genieten van het gevoel van luxe en ongeëvenaard gastheerschap. Buiten valt als eerste de bijlboeg op. Deze kennismaking schept hoge verwachtingen, die wij met onze gepassioneerde crew graag overtreffen. Blue Rhapsody vormt hiermee het decor voor onderscheidende en onvergetelijke evenementen. Over elk detail is nagedacht, waarbij kwaliteit en comfort altijd voorop staan.

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevende schip in de branche

Modern en tijdloos